Spirit! mei 2020 – Brenda Kamps: “Hoe waardeer ik het nieuwe normaal?”

Geplaatst op: 28-05-2020

In 2020 nemen de consultants van PublicSpirit in het maandelijkse medium Spirit! het woord over ontwikkelingen, ervaringen, vakinhoudelijke en/of actuele thema’s binnen het werkveld. In de mei-editie van Spirit! deelt Brenda Kamps interessante inzichten m.b.t. de crisis waarin we verkeren. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.  

Lees verder

Spirit! april 2020 – Carine Leemereise: “Governance draait om de wet én leiderschap”

Geplaatst op: 28-04-2020

In 2020 nemen de consultants van PublicSpirit in het maandelijkse medium Spirit! het woord over ontwikkelingen, ervaringen, vakinhoudelijke en/of actuele thema’s binnen het werkveld. Carine Leemereise gaat in de Spirit! van april nader in op goed bestuur en toezicht. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Lees verder

Spirit! maart 2020 – Miriam Oosterwijk Keulers: “De wereld draait niet meer door”

Geplaatst op: 27-03-2020

In 2020 nemen de consultants van PublicSpirit in het maandelijkse medium Spirit! het woord over ontwikkelingen, ervaringen, vakinhoudelijke en/of actuele thema’s binnen het werkveld. In de Spirit! van maart is het woord aan Miriam Oosterwijk Keulers. Klik op de afbeelding om de column te lezen.

Lees verder

Coronavirus

Geplaatst op: 16-03-2020

In verband met het heersende coronavirus en de getroffen maatregelen kan het zijn dat uw selectiegesprek niet face-to-face plaatsvindt, maar via de telefoon, Skype of andere ondersteunende (online) middelen. Daarnaast kan het zijn dat selectiegesprekken of selectierondes bij opdrachtgevers worden verplaatst of dat een procedure tijdelijk on hold wordt gezet. Als dit het geval is […]

Lees verder

Loopbaancoachtraject “Toekomstgericht profileren voor griffiers”

Geplaatst op: 5-03-2020

Griffiers zijn over het algemeen zeer tevreden met hun baan. De vrijheid die de griffier heeft, de contacten met mensen, de afwisselende omgeving; allemaal aantrekkelijke kanten van het vak. En de volgende carrièrestap die veel griffiers willen zetten is dan ook vaak: naar grotere gemeenten. Toch is er ook leven na het griffiersvak. Zijn er […]

Lees verder

Spirit! februari 2020 – Patrick Beterams: “Toezichthouden is een vak”

Geplaatst op: 27-02-2020

In 2020 nemen de consultants van PublicSpirit in het maandelijkse medium Spirit! het woord over ontwikkelingen, ervaringen, vakinhoudelijke en/of actuele thema’s binnen het werkveld. In deze Spirit! belicht Patrick Beterams het vak van toezichthouder. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Lees verder

Symposium arbeidsmarktpositie politieke bestuurders = GEANNULEERD (nieuwe datum volgt)

Geplaatst op: 26-02-2020

Op donderdag 23 april organiseren wij in samenwerking met de Transitium Groep het Symposium arbeidsmarktpositie politieke bestuurders met als thema ‘Een duurzaam loopbaanvervolg na het wethouderschap’.  Voor meer informatie en het programma klikt u op de afbeelding. (voor deelname is aanmelden verplicht)              

Lees verder

Spirit! januari 2020 – Roel Wever: “Mens en kwaliteit op 1”

Geplaatst op: 27-01-2020

Spirit! staat voor ziel, karakter, energie en zingeving. In 2020 nemen de consultants van PublicSpirit in het maandelijkse medium Spirit! het woord over ontwikkelingen, ervaringen, vakinhoudelijke en/of actuele thema’s binnen het werkveld. De eerste Spirit! wordt afgetrapt door directeur Roel Wever. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.    

Lees verder

Marike Bonhof: Spiegels en leermeesters

Geplaatst op: 13-12-2018

Talent aan het woord: Dat is het thema van PublicSpirit voor 2018. Welke mensen maken al jong het verschil? Wat drijft hen; hoe realiseren ze hun ambities? Hoe gaan ze om met hun grote verantwoordelijkheden? We geven in het komende jaar het woord aan tien jonge succesvolle vrouwen en mannen die werkzaam zijn in de […]

Lees verder

Jeroen Spanbroek gaat met zevenmijlslaarzen door onderwijsland

Geplaatst op: 22-11-2018

Talent aan het woord: Dat is het thema van PublicSpirit voor 2018. Welke mensen maken al jong het verschil? Wat drijft hen; hoe realiseren ze hun ambities? Hoe gaan ze om met hun grote verantwoordelijkheden? We geven in het komende jaar het woord aan tien jonge succesvolle vrouwen en mannen die werkzaam zijn in de […]

Lees verder
PublicSpirit