Wij zijn erg geholpen met de search van PublicSpirit bij diverse directievacatures. Zij presenteren uitsluitend gekwalificeerde kandidaten en begeleiden de sollicitatieprocedure vervolgens bescheiden maar beslist. Voor onze vmbo-school van Nehalennia in Middelburg heeft dit onlangs geleid tot de perfecte match.

Guus Hagt, rector-bestuurder bij Mondia Scholengroep

“Miriam Oosterwijk heeft onze gemeente begeleid toen we op zoek waren naar een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. Ze heeft het proces de juiste vorm en inhoud gegeven. Haar inlevingsvermogen, enthousiasme, betrokkenheid, tomeloze energie en zeer daadkrachtig optreden hebben ertoe geleid dat we een hele ruime keuze hadden in kandidaten. Dat was voor een gemeente van onze omvang met een hoog ambitieniveau niet op voorhand vanzelfsprekend. Alle credits die daarbij horen komen haar toe.”

Frank van der Meijden, Burgemeester gemeente Laarbeek

“Al jaren is PublicSpirit betrokken bij de werving en selectie van management- en directiefuncties en RvC-leden bij Idealis. PublicSpirit kent ons DNA, denkt mee en durft ook advies te geven wat er nodig is om elke keer weer tot een succesvolle invulling te komen.”

Bart van As, directeur-bestuurder bij Idealis

“Eind 2019 moesten we vanwege het vertrek van de algemeen directeur op zoek naar een opvolger. PublicSpirit heeft ons in dat proces op een professionele en deskundige wijze geadviseerd en begeleid. Complimenten voor het matchen van het profiel en de organisatie met een geschikte kandidaat. Met de deskundige hulp van PublicSpirit zijn we in onze zoektocht zeker geslaagd.”

Kees van Ast, voorzitter KCB, Kwaliteits-Controle-Bureau

“In de zoektocht naar een opvolger van de directeur-bestuurder heb ik de begeleiding van PublicSpirit als prettig en professioneel ervaren. De beschikbaarheid over een groot netwerk van potentiële kandidaten, het verrichten van een gedegen vooronderzoek en de persoonlijke begeleiding gedurende dit proces waren behulpzaam in dit proces.”

Marja van der Bijl, lid Raad van Toezicht bij Akros

“PublicSpirit maakt haar beloften als werving- en selectiebureau meer dan waar, wat bij Wooninc. resulteerde in de succesvolle (her)benoeming van 4 commissarissen en 5 leden van onze Raad van Advies. Daarbij verliep de samenwerking uiterst professioneel en prettig.”

Koen Boley, bestuurssecretaris Wooninc

Over ons

Wij zijn PublicSpirit. Een team van deskundige, klantgerichte en enthousiaste professionals. Wij leveren graag onze bijdrage aan dynamische, bezielde organisaties in de publieke sector. Daar ligt ons hart. Vanuit een intrinsiek gevoelde betrokkenheid verdiepen we ons terdege in de behoeften van onze klanten én van onze kandidaten. Met het doel om mensen en organisaties bij elkaar te brengen, en elkaar tot grote hoogte te brengen.

Kwaliteit gewaarborgd met ISO 9001

Daarnaast zijn we ISO-gecertificeerd. We voldoen aan de vernieuwde ISO 9001-norm (versie 2015, audit 2019) en hebben dus de nieuwste ISO 9001: 2015-certificering behaald. Dat betekent  onder andere dat onze consultants werken volgens de Sollicitatiecode van de NVP, de gedragscode voor werving en selectie (www.iso.org).