Over ons

PublicSpirit

PublicSpirit is hét bureau als het gaat om excellente search, werving en selectie voor bestuurders, directie en topkader in de volle breedte van de publieke sector. Ook is PublicSpirit dé partner in HR-consulting op het gebied van loopbaanmanagement, carrièremanagement en in de ondersteuning van organisaties in ‘duurzaam presteren’.


bmc_advies

BMC Advies

PublicSpirit is onderdeel van BMC Advies en beschikt over een uitgebreid netwerk in de publieke sector. In 1986 is BMC opgericht vanuit de overtuiging dat de bedrijfsvoering binnen de overheid kon worden verbeterd. In ruim 30 jaar is BMC Advies uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau en hebben wij samen met opdrachtgevers op veel plekken in Nederland en daarbuiten bijzondere verbeterpraktijken ontwikkeld.


bmc_implementatie

BMC Implementatie

BMC Implementatie is de detacheringsorganisatie die opdrachtgevers uit de publieke sector ondersteunt met de inzet van interim-professionals. BMC Implementatie werkt voor opdrachtgevers in het openbaar bestuur en de zorg en werkt daarnaast met de labels EduStaf (voor opdrachtgevers in het onderwijs), Interlink (voor woningcorporaties) en BeSupported.


bmc_onderzoek

BMC Onderzoek

BMC Onderzoek verbindt inhoudelijke kennis en ervaring met specifieke onderzoeks- en adviesvaardigheden en is benchmarkspecialist in de publieke sector. De businessunitmanager van BMC Onderzoek is Nico Brinkman. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van BMC.

 

PublicSpirit