Peter Ruijters, PenO Gemeente Maastricht

"Wij danken PublicSpirit voor de professionele en flexibele begeleiding van de werving- en selectieprocedure gemeentesecretaris/algemeen directeur Maastricht, welke heeft geleid tot een succesvolle invulling van de vacature. Dank voor de fijne samenwerking."

Guus Hagt, rector-bestuurder bij Mondia Scholengroep

Wij zijn erg geholpen met de search van PublicSpirit bij diverse directievacatures. Zij presenteren uitsluitend gekwalificeerde kandidaten en begeleiden de sollicitatieprocedure vervolgens bescheiden maar beslist. Voor onze vmbo-school van Nehalennia in Middelburg heeft dit onlangs geleid tot de perfecte match.

Frank van der Meijden, Burgemeester gemeente Laarbeek

"Miriam Oosterwijk heeft onze gemeente begeleid toen we op zoek waren naar een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. Ze heeft het proces de juiste vorm en inhoud gegeven. Haar inlevingsvermogen, enthousiasme, betrokkenheid, tomeloze energie en zeer daadkrachtig optreden hebben ertoe geleid dat we een hele ruime keuze hadden in kandidaten. Dat was voor een gemeente van onze omvang met een hoog ambitieniveau niet op voorhand vanzelfsprekend. Alle credits die daarbij horen komen haar toe."

Bart van As, directeur-bestuurder bij Idealis

“Al jaren is PublicSpirit betrokken bij de werving en selectie van management- en directiefuncties en RvC-leden bij Idealis. PublicSpirit kent ons DNA, denkt mee en durft ook advies te geven wat er nodig is om elke keer weer tot een succesvolle invulling te komen.”

Jan-Peter Loof, ondervoorzitter College voor de Rechten van de Mens

“Ik ben positief over de werkzaamheden die PublicSpirit voor ons heeft verricht bij de werving en selectie van de nieuwe voorzitter voor het College voor de Rechten van de Mens. PublicSpirit heeft veel werk gemaakt van het actief zoeken naar mogelijk geschikte kandidaten en daardoor veel mensen tot een sollicitatie weten aan te zetten, die anders waarschijnlijk geen kennis hadden genomen van onze vacature en voor ons dus buiten beeld gebleven zouden zijn. Door dit actieve zoeken van PublicSpirit hebben wij met veel in potentie geschikte kandidaten kunnen spreken en viel er voor ons iets te kiezen.”

Koen Boley, bestuurssecretaris Wooninc

“PublicSpirit maakt haar beloften als werving- en selectiebureau meer dan waar, wat bij Wooninc. resulteerde in de succesvolle (her)benoeming van 4 commissarissen en 5 leden van onze Raad van Advies. Daarbij verliep de samenwerking uiterst professioneel en prettig.”

Marja van der Bijl, lid Raad van Toezicht bij Akros

“In de zoektocht naar een opvolger van de directeur-bestuurder heb ik de begeleiding van PublicSpirit als prettig en professioneel ervaren. De beschikbaarheid over een groot netwerk van potentiële kandidaten, het verrichten van een gedegen vooronderzoek en de persoonlijke begeleiding gedurende dit proces waren behulpzaam in dit proces.”

Over ons

Wij zijn PublicSpirit. Een team van deskundige, klantgerichte en enthousiaste professionals. Wij leveren graag onze bijdrage aan dynamische, bezielde organisaties in de publieke sector. Daar ligt ons hart. Vanuit een intrinsiek gevoelde betrokkenheid verdiepen we ons terdege in de behoeften van onze klanten én van onze kandidaten. Met het doel om mensen en organisaties bij elkaar te brengen, en elkaar tot grote hoogte te brengen.

ISO 9001

PublicSpirit is ISO-gecertificeerd. We voldoen aan de vernieuwde ISO 9001-norm (versie 2015, audit 2019) en hebben dus de nieuwste ISO 9001: 2015-certificering behaald. Dat betekent onder andere dat onze consultants werken volgens de Sollicitatiecode van de NVP, de gedragscode voor werving en selectie (www.iso.org).

ISO 27001

Sinds december 2021 is PublicSpirit ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 is de belangrijkste internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. De certificering toont aan dat PublicSpirit aan de hoogste norm voldoet van de eisen en maatregelen tegen informatiebeveiligingsrisico’s en dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens en bedrijfsinformatie.