Zomerinspiratiesessies #3 – Onboarding door Ardiënne Verhoeven

Deze zomer organiseert PublicSpirit drie wervelende en verrassende online lunchbijeenkomsten met bijzondere sprekers die op vrijdagmiddag je lunch zonnig inkleuren. Op vrijdag 27 augustus jl. vond de tweede bijeenkomst plaats en op vrijdag 24 september a.s. is al weer de laatste van drie sessies.

Ardiënne Verhoeven, eigenaar Workwonders, bespreekt met ons op 24 september het belang van onboarding

Op vrijdag 30 juli vond de eerste online bijeenkomst plaats. Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland, vertelde hoe zij de arbeidsmarkt ziet veranderen. Heb je de bijeenkomst gemist en ben je benieuwd naar keynote van Marjolein? Klik dan op deze link.

De tweede online bijeenkomst werd op  vrijdag 27 augustus uitgezonden. Ingrid Geveke, directeur bij BMC,  vertelde over haar kijk op en ervaring met arbeidsmarktcommunicatie. “Een organisatie bestaat niet uit digitale systemen en bureaus maar uit betrokken professionals, en dat moet je in beeld brengen”, aldus Ingrid. Uitzending gemist? Terugkijken kan hier.

Eerstvolgende inspiratiesessies
Er staat deze zomer nog één inspiratiesessie op het programma. Graag nodigen wij u uit om richting het einde van de zomer samen met ons –online- wat extra ‘vitamine I’, inspiratie, op te doen tijdens de lunchpauze.

Onboarding is het derde thema waarmee wij u inspireren. Ardiënne Verhoeven is oprichter en eigenaar van Workwonders en specialist in onder meer onboarding. Over het belang van onboarding zegt Ardiënne: “Een goed welkom voor nieuwe medewerkers bepaalt of iemand wel of niet slaagt in een baan. Verwachtingen spelen daarbij een belangrijke rol. Wat verwacht een nieuwkomer van je organisatie en wat verwacht de organisatie van hem of haar. In 60% van de gevallen blijken de verwachtingen van medewerkers tegen te vallen”.
Wij zijn benieuwd naar haar ervaringen en tips die zij op 24 september met ons zal delen.

Programma  24 september
12.00     Online welkom door Miriam Oosterwijk – directeur PublicSpirit
12.05     Keynote door Ardiënne Verhoeven
12.35     Ruimte voor gesprek en stellen van vragen aan de spreker
12.45     Afronding door Miriam Oosterwijk

Deelnemen
Je bent van harte welkom om aan deze laatste bijeenkomst deel te nemen. Ook deze lunchsessie start om 12.00 uur. Je kunt je hier registreren, na aanmelding ontvang je een link waarmee je op de betreffende datum -gratis- inlogt.