Online Lunch-Inspiratiesessies

De zomer loopt al weer een beetje ten einde, daarom verzorgen wij graag een mooi moment voor wat extra ‘vitamine I’, inspiratie tijdens de lunchpauze. Drie wervelende en verrassende online lunchbijeenkomsten met bijzondere sprekers die op vrijdagmiddag je lunch zonnig inkleuren.

‘vitamine I’, inspiratie tijdens de lunchpauze

Op 30 juli vertelde Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland, hoe zij de arbeidsmarkt ziet veranderen. Niet alleen door de coronacrisis, maar ook door ontwikkelingen die al vóór de pandemie hun intrede deden, zoals technologisering. Welke trends en innovaties hebben in de nabije toekomst de grootste invloed op de arbeidsmarkt? Heb je de bijeenkomst gemist en ben je benieuwd naar de keynote van Marjolein? Klik dan op deze link voor de samenvatting of klik hier voor de hele presentatie.

Ingrid Geveke, directeur bij BMC, nam ons op 27 augustus mee in haar kijk op arbeidsmarktcommunicatie. Zij was in haar functie van gemeentesecretaris betrokken bij een opmerkelijke wervingscampagne van de gemeente Zwolle; als een ‘James Bond’ maakte zij mensen enthousiast om bij de gemeente te komen werken. Zij gaat in deze online sessie in op het belang van in ontwikkeling blijven. Heb je de bijeenkomst gemist en ben je benieuwd naar de keynote van Ingrid? Klik dan op deze link voor de samenvatting of op deze link voor de hele presentatie.

Onboarding is het derde thema waarmee wij je deze zomer willen inspireren. Ardiënne Verhoeven is oprichter en eigenaar van Workwonders, specialist in onder meer onboarding. Ardiënne werkte voor grote organisaties in de profit- en not-for-profitsector. Zij vertelt ons op 24 september alles over hoe je zorgt voor blijvend succes van nieuwe medewerkers.

 

Programma 30 juli, 27 augustus en 24 september

12.00 uur: online welkom door Miriam Oosterwijk – directeur PublicSpirit
12.10 uur: keynote door Marjolein ten Hoonte (30-7) – Ingrid Geveke (27-8) – Ardiënne Verhoeven (24-9)
12.30 uur: ruimte voor gesprek en stellen van vragen aan de spreker
12.45 uur: afronding door Miriam Oosterwijk

Deelnemen

Je bent van harte welkom om aan één of meerdere bijeenkomsten deel te nemen.
Via onderstaand aanmeldformulier kun je je deelname aan ons doorgeven.

Wij zien ernaar uit je deze zomer online te ontmoeten!

Hartelijke groeten, namens alle medewerkers van PublicSpirit,
Miriam Oosterwijk
directeur

Aanmelden

Ik meld mij graag aan voor de volgende sessie(s):

PublicSpirit gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.