Online Lunch-Inspiratiesessies

De zomer staat voor de deur! Een tijd van buiten zijn, genieten van de zon en mogelijk een vakantie breekt aan. Wat ons betreft ook een mooi moment voor wat extra ‘vitamine I’, inspiratie tijdens de lunchpauze. Drie wervelende en verrassende online lunchbijeenkomsten met bijzondere sprekers die op vrijdagmiddag uw lunch zonnig inkleuren.

‘vitamine I’, inspiratie tijdens de lunchpauze

  Op 30 juli vertelt Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland, hoe zij de arbeidsmarkt ziet veranderen. Niet alleen door de coronacrisis, maar ook door ontwikkelingen die al vóór de pandemie hun intrede deden, zoals technologisering. Welke trends en innovaties hebben in de nabije toekomst de grootste invloed op de arbeidsmarkt? Marjolein deelt ze met u!

   Ingrid Geveke, directeur bij BMC, neemt u op 27 augustus mee in haar kijk op arbeidsmarktcommunicatie. Zij was in haar functie van gemeentesecretaris betrokken bij een opmerkelijke wervingscampagne van de gemeente Zwolle; als een ‘James Bond’ maakte zij mensen enthousiast om bij de gemeente te komen werken. Zij gaat in op het belang van in ontwikkeling blijven.

   Onboarding is het derde thema waarmee wij u deze zomer willen inspireren. Ardiënne Verhoeven is oprichter en eigenaar van Workwonders, specialist in onder meer onboarding. Ardiënne werkte voor grote organisaties in de profit- en not-for-profitsector. Zij vertelt u op 24 september alles over hoe je zorgt voor blijvend succes van nieuwe medewerkers.

Programma 30 juli, 27 augustus en 24 september

12.00 uur: online welkom door Miriam Oosterwijk – directeur PublicSpirit
12.10 uur: keynote door Marjolein ten Hoonte (30-7) – Ingrid Geveke (27-8) – Ardiënne Verhoeven (24-9)
12.30 uur: ruimte voor gesprek en stellen van vragen aan de spreker
12.45 uur: afronding door Miriam Oosterwijk

Deelnemen

U bent van harte welkom om aan één of meerdere bijeenkomsten deel te nemen.
Via onderstaand aanmeldformulier kunt u uw deelname aan ons doorgeven.

Wij zien ernaar uit u deze zomer online te ontmoeten!

Hartelijke groeten, namens alle medewerkers van PublicSpirit,
Miriam Oosterwijk
directeur

Aanmelden

Ik meld mij graag aan voor de volgende sessie(s):

PublicSpirit gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.