PublicSpirit draagt bij aan leiderschap in de volkshuisvesting

PublicSpirit is vooral bekend als executive search bureau. In de volkshuisvesting doen wij veel opdrachten gericht op bestuur en toezicht. Met onze kennis van de sector, onze jarenlange ervaring met werving en selectie en met oog voor diversiteit en inclusie kunnen wij een bijdrage leveren aan leiderschap in de sector. En wij doen meer!

Het begint met een dak boven je hoofd! Wonen is essentieel voor het welzijn en de ontwikkeling van mensen.

Als executive search bureau zetten wij onze ervaring en gespecialiseerde consultants in de sector in om u te ondersteunen met een zorgvuldig proces. We weten de juiste kandidaten te vinden voor uw vacature in het bestuur of in de RvC. Dat zijn kandidaten met een drive om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke opgaven van de woningcorporatie.
We vinden kandidaten voor alle corporaties, van klein tot groot, passend bij de situatie en uitdaging van elke unieke corporatie.

En wij doen meer: regelmatig begeleiden we Raden van Commissarissen bij de jaarlijkse zelfevaluatie. Daarnaast bieden onze gediplomeerde (loopbaan)coaches individuele coaching tijdens het onboardingsproces in een nieuwe functie en omgeving of in de huidige functie. Ook bieden ze loopbaancoaching bij het oriënteren op een nieuwe rol en/of werkomgeving. We bieden groepsgewijze workshops voor specifieke beroepsgroepen en bieden intervisie. Jonge aankomende toezichthouders kunnen meedoen aan ons jaarlijkse ‘traineeship toezichthouden’.

We dragen bij aan leiderschap in de publieke sector. Dat doen we vanuit onze focus op het functioneren van het topsegment van maatschappelijke organisaties, met onze kennis van wet- en regelgeving en governance-principes en als gedragskundigen.

Download hier de flyer ‘PublicSpirit draagt bij aan leiderschap in volkshuisvesting’ als pdf-bestand.