< Over ons

mr. Carine Leemereise

Senior consultant

Carine Leemereise werkt bij PublicSpirit als senior consultant. In die rol houdt zij zich bezig met de werving & selectie van bestuurders, directie, management en toezichthouders. Daarnaast richt ze zich op carrièremanagement, governance en organisatieadvies.

Ze is haar loopbaan begonnen in juridische functies, en heeft zich gaandeweg ontwikkeld naar management- en consultancyfuncties op het gebied van HR, Management en Organisatie. Zij heeft ruime ervaring in werving & selectie, management development, loopbaancoaching, leiderschaps- en organisatieontwikkeling, bij onder andere Achmea en de Sociale Verzekeringsbank.

Bij de SVB is de liefde voor leiderschap in publieke organisaties ontstaan. Omdat leiderschap niet los staat van de context en de cultuur waarin dat leiderschap plaatsvindt beziet ze de organisatie als geheel om voor de organisatie en de kandidaat de juiste match te kunnen realiseren.

Carine is nieuwsgierig, analytisch van aard en geïnteresseerd in drijfveren en gedrag van mensen en organisaties. Naast haar werk besteedt ze tijd aan toezichthoudende en bestuurlijke nevenfuncties in maatschappelijke context, voornamelijk in de cultuursector, en is ze actief binnen de Rotary.

Carine heeft rechten gestudeerd, en heeft daarnaast postmasteropleidingen gedaan op het gebied van publiek leiderschap, leren & ontwikkelen, veranderingsmanagement en organisatiecultuur.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel