< Over ons

drs. Brenda Kamps

Senior consultant

Brenda Kamps is senior consultant en loopbaancoach bij PublicSpirit in de hele breedte van het publieke domein met de specifieke aandachtsgebieden
zorg/welzijn en woningcorporaties sinds november 2016.

Tot 2007 heeft Brenda gewerkt in zakelijke dienstverlening en in de zorg, als adviseur en manager, onder andere als HR-manager in de ouderenzorg. Als HR-manager heeft ze haar expertise onder meer ingebracht bij projecten op het gebied van management development, organisatieverandering, cultuurveranderingstrajecten en reorganisatie. Met deze kennis en ervaring en haar betrokkenheid bij maatschappelijke organisaties is zij sinds 2007 actief in de werving en selectie van topfunctionarissen in het publieke domein. Zij adviseerde raden van toezicht en raden van bestuur en directies bij de inrichting van organisaties en functies.

Als consultant is Brenda nieuwsgierig, onbevooroordeeld, scherp in haar analyse en direct in de verwoording van haar bevindingen. De integriteit van het proces heeft zij daarbij hoog in het vaandel staan. Zij wil partijen recht doen, is flexibel en creatief, en betrekt alle actoren en geledingen in organisaties. Daarnaast straalt ze vertrouwen uit, objectiveert bevindingen en combineert ze een zakelijke instelling met oplossingsgerichtheid.

Brenda studeerde sociologie, met richting arbeid en personeelspsychologie.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel