< Over ons

Chantal Dekker

Managing consultant

Chantal Dekker is bij PublicSpirit werkzaam als managing consultant. In die rol houdt zij zich bezig met de werving & selectie van directieleden, interim-managers, toezichthouders en strategisch management in het beroepsonderwijs. Ze is een ervaren leidinggevende manager van onderwijsprofessionals en coach voor strategische en veranderkundige vraagstukken. Chantal is tevens een ervaren en betrouwbare gesprekspartner voor bestuurders bij de invulling van strategische-, tactische – en operationele interim-vraagstukken op tal van thema’s in het brede onderwijsveld. Chantal kan putten uit haar brede ervaring die ze de afgelopen 15 jaar binnen onderwijs heeft opgedaan. Haar aanpak kenmerkt zich door een scherpe blik, nieuwsgierigheid en gedrevenheid, met oog voor talent.

Chantal heeft een bachelor in Business Administration en tal van trainingen en opleidingen op het gebied van (verander-)management, HR en werving en selectie afgerond. Zij is sinds 2020 verbonden aan PublicSpirit.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel