< Over ons

mr. Miriam Oosterwijk

Directeur

Miriam Oosterwijk bruist van energie, ze is actief en resultaatgericht. Dat heeft ze laten zien in de 18 jaar dat ze gemeentesecretaris was in een drietal gemeenten. Dat DNA heeft ze meegenomen bij haar overstap naar PublicSpirit. Zij richt zich daar vooral op de werving en selectie van topfuncties in het publieke domein. Uiteraard bij gemeenten, maar dat is niet het enige terrein van haar expertise: ook provincie, rijk, waterschap, gemeenschappelijke regelingen, zorg- en culturele instellingen bepalen haar domein. Daarnaast kunt u op haar rekenen als het gaat om organisatieadvies, een training of teambuilding.

Miriam is jurist van huis uit, maar ze heeft een bredere dan enkel juridische ervaring en een groter gebied van aandacht en interesse. Die richt zich op bestuurlijke organisatie, HR en projectmanagement, naast haar mediatorschap.

Met Miriam komt er schot in de zaak. Met de belangen van de opdrachtgever op het netvlies gaat zij recht op haar doel af. Resultaatgericht, snel en effectief. En altijd is daar haar specifieke talent voor het binnen de kortste keren doorgronden van de belangen van de totale organisatie als het gaat om het werven en selecteren. Miriam loopt warm als het over mensen gaat en hoe zij hen – als individu, als deel van de organisatie en als teamlid – kansen op groei en ontwikkeling kan bieden.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel