< Over ons

Sharif Wardak

Managing consultant

Sharif Wardak is bij Public Spirit werkzaam als managing consultant. In die rol houdt hij zich vooral bezig met de werving en selectie van directie, bestuurders en toezichthouders in het publieke domein, met de specifieke aandachtsgebieden zorg/welzijn, onderwijs en openbaar bestuur. Daarnaast kunt u op hem rekenen als het gaat om organisatieadvies, begeleiding van een heidag, aansturingsvraagstukken waarbij verbinding wordt gemaakt tussen directie en werkvloer. Of gewoon een goed (Socratisch) gesprek.

Sharif is zijn carrière begonnen bij Disneyland Parijs. Hij heeft inmiddels  ruime ervaring als bedrijfskundig directeur in de zorg en het onderwijs en als consultant, manager en directeur in de (internationale) werving en selectie. Zijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid bij opdracht, opdrachtgever en (de mens achter de) kandidaat. Daarnaast heeft hij een talent voor het binnen de kortste keren doorgronden van de belangen van de totale organisatie als het gaat om het werven en selecteren.

Sharif is resultaatgericht en effectief. Hij blijft in verbinding, gaat het goede gesprek niet uit de weg en vraagt door om tot de kern te komen.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel