Zomerinspiratiesessies #1 – Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt door Marjolein ten Hoonte

Deze zomer organiseert PublicSpirit drie wervelende en verrassende online lunchbijeenkomsten met bijzondere sprekers die op vrijdagmiddag je lunch zonnig inkleuren. Op vrijdag 30 juli vond de eerste online bijeenkomst plaats.

Ja, opkomende robotisering kost banen, maar er komen zeker zoveel banen voor terug alleen weten we nu nog niet precies wélke dat zullen zijn…

Op vrijdag 30 juli jl kwamen onderwerpen aan bod als demografische samenstelling van de beroepsbevolking, de enorme vlucht van technologie, toenemende globalisering en het belang van diversiteit in de breedste zin van het woord. Een positief en stimulerend betoog, waarin Marjolein ten Hoonte vooral ook de kansen benoemde, want: “ja, opkomende robotisering kost banen, maar er komen zeker zoveel banen voor terug alleen weten we nu nog niet precies wélke dat zullen zijn…”.

Heb je de bijeenkomst gemist en ben je benieuwd naar de keynote van Marjolein? Klik dan op deze link voor de samenvatting of klik hier voor de hele presentatie.