Traineeship aankomend toezichthouder 2024

In januari 2024 gaat de volgende editie van ons traineeship voor aankomend toezichthouders van start.

Je kunt je aanmelden voor ons Traineeship aankomend toezichthouders 2024 t/m 16 augustus a.s. Wil uw organisatie een stageplaats aanbieden, ook dan komen wij graag met u in contact.

Het traineeship is bedoeld voor mensen zonder toezichthoudende ervaring, maar met de ambitie en potentie om een goede toezichthouder te worden.

Het leeraccent van dit traineeship ligt vooral op praktijkervaring en intervisie en wordt ondersteund door een aantal specifieke inhoudelijke governance-thema’s. De trainee loopt gedurende een kalenderjaar stage bij een Raad van Toezicht/ Commissarissen van een publieke/maatschappelijke organisatie als volwaardig lid zonder stemrecht.

Met dit traineeship leidt PublicSpirit nieuw toezichthoudend talent op en levert daarmee een bijdrage aan het professionaliseren en vernieuwen van het interne toezicht binnen het publieke domein. Binnen deze doelstelling dragen wij bij aan een grotere diversiteit binnen de huidige raden van toezicht en raden van commissarissen.

 

Interesse in deelname?

In deze flyer lees je alles over de opzet van het traineeship, het programma en de aanmelding en de selectie.
Aanmelden voor het traineeship is mogelijk t/m woensdag 16 augustus a.s. via onze website. Hier vind je ook het functieprofiel voor De nieuwe toezichthouder.

 

Wilt u een stageplaats aanbieden?

Is uw organisatie geïnteresseerd in het aanbieden van een stageplaats voor een van onze trainees? In deze flyer leest u hier meer over.

 

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over deelname aan het traineeship of over het aanbieden van een stageplaats kun je contact opnemen met leermanager Carine Leemereise op telefoonnummer 06 – 4690 4082 of via carineleemereise@publicspirit.nl.