Draag bij aan het opleiden van aankomend toezichthouders

Het besturen van maatschappelijke organisaties is voortdurend in ontwikkeling, waarbij de aandacht voor het zorgvuldig en transparant uitvoeren van het intern toezicht houden is toegenomen. Om actief te kunnen bijdragen aan een toename van het aantal professionele interne toezichthouders en aan een grotere diversiteit binnen de raden van toezicht, heeft PublicSpirit een traineeship ontwikkeld waarbij het leeraccent vooral ligt op praktijk ervaren en intervisie.

Wilt u samen met PublicSpirit een bijdrage leveren aan het opleiden van jonge nieuwe professionele toezichthouders? Doe dan mee met ons traineeship Aankomend Toezichthouders. Door het aanbieden van een stageplaats in uw raad van toezicht voor de duur van een kalenderjaar kunt u samen met PublicSpirit een nieuw toezichthoudend talent opleiden en daarmee een bijdrage leveren aan het professionaliseren en vernieuwen van het interne toezicht binnen het publieke domein. Een bijkomend voordeel van trainees is dat zij de dynamiek in uw organisatie kunnen houden. Zij brengen uw organisatie in aanraking met actuele thema’s binnen governance en kunnen met hun frisse blik vaak een nuttige reflectie geven op de huidige processen, procedures en routines.

Lees hier de BROCHURE.

Meer informatie
Het Traineeship Aankomend Toezichthouders wordt vanuit PublicSpirit begeleid door senior consultant Marylin Demers. Heeft u nog vragen of wilt u een stageplaats aanbieden? Dan kunt u contact met haar opnemen via telefoonnummer (033) 445 95 45 of via marylindemers@publicspirit.nl.

PublicSpirit