Bestuur en directie

< Terug naar Executive search

Bijzondere synergie: de juiste bestuurder op de juiste plek

 

Snel en adequaat

Een onvervulde positie op bestuurs- of directieniveau is niet wenselijk, de vorming van beleid en uitvoering mag immers niet stagneren. PublicSpirit is specialist in search, werving en selectie van bestuur en directie in het publieke domein. Wij hebben een groot netwerk van ‘beslissers’ in deze sector. Onze kandidaten zijn deskundig en hooggekwalificeerd. Uw organisatie is dan ook snel en adequaat geholpen met de juiste invulling van vacatures op kritieke posities, zoals die van bestuurders, directeuren, raden van toezicht, CEO’s, gemeentesecretarissen, directieleden en griffiers.

 

Duurzame verbinding

Daarbij is samenhang van wezenlijk belang. Onze consultants hebben ruime ervaring opgedaan in de sector en zijn daardoor goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen en actuele vraagstukken in het publieke domein. In combinatie met onze kennis van werving en selectie en van de arbeidsmarkt ontstaat een bijzondere synergie, waar u van profiteert. Klantevaluaties tonen aan dat we in staat zijn om een duurzame verbinding tot stand te brengen tussen de behoefte van organisaties en professionals.

 

Zorgvuldig en transparant

De totale organisatie van de search, werving en selectie van bestuurders en directies in het publieke domein is bij ons in goede handen. Wij hanteren een zorgvuldige procedure en zijn van begin tot eind transparant. Als opdrachtgever heeft u toegang tot ons grote netwerk. Onze ervaren consultants staan garant voor de specifieke selectie van de beste kandidaten voor uw vrije posities.