< Over ons

Tony van der Linden

Senior consultant

Tony van der Linden is bij PublicSpirit werkzaam als senior consultant. In die rol houdt hij zich bezig met de werving & selectie van directieleden, interim-managers, toezichthouders en strategische managementfuncties in het publieke domein, met name in het onderwijs.

Tony heeft veel ervaring in het onderwijs als senior-adviseur, interim-manager en procesbegeleider van strategische verander- en verbetertrajecten. Zo heeft hij scholen met complexe problematiek begeleid naar een gezonde organisatie met de basis op orde. Naast zijn werk voor PublicSpirit is Tony in de rol van managing partner bij BMC constant in gesprek met bestuurders uit verschillende onderwijssectoren en denkt hij daarin mee over actuele ontwikkelingen en uitdagingen. Daarbij kan Tony putten uit een lange ervaring die hij heeft opgedaan als docent, coördinator, teamleider, directeur en regiobestuurder. Zijn aanpak is altijd gebaseerd op een intrinsieke motivatie om kinderen cq. jongeren de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Tony van der Linden is in 1980 afgestudeerd aan de Pedagogische Academie. Daarna heeft hij Nederlands gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2021 verbonden aan PublicSpirit.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel