< Over ons

Karin Mulder

Research Consultant + Projectassistente

Karin Mulder is binnen PublicSpirit werkzaam als Research Consultant. In die rol houdt zij zich bezig met het (online) searchen en beoordelen van kandidaten voor functies in het gehele publieke domein. Zij zoekt contact met interessante kandidaten voor bestuur-en directiefuncties, toezichthoudende functies en overige managers en professionals.

Daarnaast is zij binnen PublicSpirit ook werkzaam als projectassistente, waarbij zij de consultants ondersteunt bij de werving- en selectieopdrachten.

Na haar studie Management, Economie en Recht is zij onder andere werkzaam geweest in de uitzendwereld als intercedente voordat zij in 2007 de overstap maakte naar BMC. Hier heeft zij diverse ondersteunende rollen vervuld. In 2014 is zij toegevoegd aan het team van PublicSpirit.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel