< Over ons

drs. Jeanette Breekveldt MBA

Senior consultant

Jeanette Breekveldt is bij PublicSpirit werkzaam als senior consultant. In die rol houdt zij zich bezig met de werving & selectie van directieleden, interim-managers, toezichthouders en strategische managementfuncties in het publieke domein, met name in het onderwijs. Daarnaast is zij een ervaren adviseur, interim-manager en coach voor strategische en veranderkundige vraagstukken. Zo begeleidt zij bestuurders bij het opstellen en implementeren van strategisch beleid en adviseert zij organisaties op het terrein van HRM, kwaliteit, bedrijfsvoering en organisatiedynamiek, en brengt zij als procesbegeleider het gesprek tussen bestuurders en toezichthouders op gang. Zij kan putten uit een brede ervaring die ze heeft opgedaan als docent, manager, directeur en interim-manager. Haar aanpak kenmerkt zich door een stevig maatschappelijk engagement, grote bevlogenheid en een scherp oog voor talent.

Jeanette Breekveldt heeft een wetenschappelijke achtergrond in de geesteswetenschappen en onderwijskunde en heeft bij Universiteit Nyenrode de masteropleiding Business Administration Public Governance afgerond. Zij is sinds 2015 verbonden aan PublicSpirit.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel