Project-en procesmanager – Roermond

Solliciteer direct

Introductie

Voor onze opdrachtgever gemeente Roermond zoeken wij een project- en procesmanager. Je kunt reageren tot dinsdag 26 mei aanstaande (ref.nr. 7176).

Organisatie

Roermond is de stad van Ontmoeting, Verbinding en Samenwerking. Een historische stad voor jong en oud, die zorgt voor elkaar, met een bloeiende economie in retail, leisure en industrie, en samen werkt aan duurzame ontwikkeling. Roermond is een compacte stad aan het water met eromheen kernen in het groen en is een dynamische en afwisselende plek om te werken en te wonen.

Hier mag iedere inwoner trots op zijn. Wij, als medewerkers van de gemeente Roermond, mogen dit dan ook met gepaste trots uitdragen. Als we trots zijn op onze stad en op ons werk dan kunnen wij met veel plezier invulling geven aan de vragen uit de Roermondse samenleving.

De samenleving is voortdurend in beweging en verandert snel. Dit vraagt van onze organisatie meer flexibiliteit, innovatievermogen en wendbaarheid en een andere manier van werken. Ofwel een gemeente die faciliteert, ruimte geeft en innovatief is. Hiermee sluiten we aan bij de dynamiek van de stad en de regio en realiseren we gedeelde ambities.

Intern en extern zijn de kernwaarden vertrouwen, respect, verantwoordelijkheid, samenwerking, lef en ondernemerschap, het uitgangspunt van handelen en (aan)sturen.

Functie

Je gaat je bezighouden met de mooiste, grootste en meest complexe projecten van de stad. Je werkt elke dag aan iets anders, de ene dag ben je bezig met de bouw van een nieuwe woonwijk, de volgende dag werk je aan de revitalisering en complexe inbreidingslocatie.

Enkele voorbeelden van projecten die in de gemeente Roermond spelen zijn; Roerdelta, Melickerveld, Jazz City, Neeldervelt, Oolderveste.

Je verbindt bestuurders, marktpartijen, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen met elkaar. Je begeleidt externe partners van eerste idee tot realisatie. Hier houd je het concrete resultaat in het oog. Je draagt zorg voor o.a. startnotities, projectbeschrijvingen en opdrachten, diverse rapportages, nota’s en voorstellen voor de gemeenteraad en B&W.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
• Een brede functie met veel verantwoordelijkheid.
• Je werkt samen in een dynamisch team van projectleiders.
• Jouw eigen inbreng, creativiteit en energie worden gewaardeerd in het team en de organisatie.
• Een veelzijdige en uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
• Flexibiliteit in werkplek en werktijden.
• En natuurlijk krijg jij er ook ontzettend leuke collega’s bij om mee samen te werken!

Functie-eisen

• Je bent in staat mensen en partijen met elkaar te verbinden, te enthousiasmeren en te laten samenwerken.
• Je bent in staat om complexe processen integraal en participatief te begeleiden en werkt daarmee in de geest van de Omgevingswet.
• Je hebt gevoel voor bestuurlijke sensitiviteit en kunt dit vertalen naar je eigen werkzaamheden.
• Je hebt een afgeronde academische opleiding met een stevige dosis ervaring in ruimtelijke projecten.
• Je neemt verantwoordelijkheid en toont durf en lef, Je komt afspraken na en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
• Je bent zeer ervaren in het werken met projectmanagement en projectmatig werken.

Aanbod

We bieden je een uitdagende plek binnen onze organisatie voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.814,- bruto per maand (schaal 12, peildatum 01-07-2020). Je krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je beschikt zelf over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Inlichtingen

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met drs. Rob van Woerkum MMC, senior consultant bij PublicSpirit. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 033 – 445 91 24.
Je sollicitatie kun je tot en met dinsdag 26 mei a.s. indienen via onze website www.publicspirit.nl.

Sollicitatie

De reactietermijn is kort, want de sluitingstermijn is over een week n.l. op dinsdag 26 mei aanstaande.

Vanuit de vacature op de website kun je klikken op ‘direct solliciteren’ en een CV indienen. Indien je sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijg je een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging.

Mocht de optie ‘direct solliciteren’ onverhoopt niet werken, dan kun je je sollicitatie ook mailen naar info@publicspirit.nl t.a.v. de heer R. van Woerkum, onder vermelding van vacaturenummer 7176. Je wordt door Public Spirit geïnformeerd over je sollicitatie.

PublicSpirit verzorgt de werving en voorselectie voor deze functie. De selectie van kandidaten gebeurt door de gemeente zelf.


Direct solliciteren

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

PublicSpirit