Loopbaanontwikkeling griffiers

Loopbaanontwikkeling Griffiers

Op verzoek van de Vereniging van Griffiers is PublicSpirit aan de slag met het ontwikkelen van loopbaanbeleid voor de griffiers, werkzaam in het openbaar bestuur. Op 6 oktober was PublicSpirit aanwezig op het congres van de Vereniging van Griffiers om dit initiatief bekend te maken en de informatieleaflet te presenteren.

Bekijk de leaflet nu ook online. Klik op deze link om meer informatie te lezen over het traject en wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen.

Binnenkort komt er meer informatie op de website van de Vereniging van Griffiers om jou als griffier goede handvatten te geven.

Uitnodiging groepsgesprekken

Op dit moment organiseren we groepsgesprekken met griffiers in het hele land. Vier griffiers stellen hiervoor hun deuren open zodat wij met jou in gesprek kunnen gaan over loopbaanontwikkeling.

Thema’s die we zullen bespreken zijn onder andere de persoonlijke ontwikkeling die je als griffier doormaakt en hoe je die samen met andere competenties kunt inzetten in volgende functies en ontwikkelmogelijkheden. Ook geven we aanvullende informatie over de loopbaancoachingstrajecten die volgend jaar van start gaan.

We nodigen je uit om bij een van deze groepsgesprekken aan te sluiten:

  • Zwolle: dinsdag 14 november 14.45-17.15 uur
  • Utrecht: donderdag 16 november 14.45-17.15 uur
  • Rotterdam: maandag 20 november 14.45-17.15 uur
  • Venlo: donderdag 23 november van 14.45-17.15 uur

Meld je voor 5 november aan bij Myrthe Niehaus (myrtheniehaus@publicspirit.nl), projectassistent bij Public Spirit.
Ook voor meer informatie over het loopbaanontwikkelingstraject neem je contact op met Myrthe Niehaus.

PublicSpirit