Executive Search Consultant (openbaar bestuur) – Amersfoort

Solliciteer direct

Introductie

Voor de uitbreiding en versterking van het team zoekt PublicSpirit een Executive Search Consultant (openbaar bestuur) met bewezen werving- en selectie-ervaring (ref.nr. 6948).

Organisatie

PublicSpirit is een toonaangevend executive searchbureau en al 20 jaar een specialist in werving, selectie en executive search binnen het publieke domein. Wij weten als geen ander kandidaten te vinden en te verleiden: als PublicSpirit de geschikte kandidaat niet weet te vinden, bestaat die gewoon niet. Ons werkgebied betreft alle organisaties en instellingen waarvoor maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste opgave en drijfveer zijn, zoals de overheid (Rijk, provincies, gemeenten), volkshuisvesting/corporatiesector, zorg, onderwijs en de culturele sector. Daarbinnen concentreert PublicSpirit zich op het topsegment.

“PublicSpirit wil door het matchen van persoonlijke en organisatiedoelen een bijdrage leveren aan de bezieling van het publieke domein. Wij werken vanuit de kernwaarden professionaliteit, betrokkenheid en kwaliteit”.

PublicSpirit is een dochter van BMC, adviesbureau op het gebied van verandermanagement, organisatieadvies, coaching en training in de publieke sector. BMC is onderdeel van Randstad/Yacht. Hiermee heeft PublicSpirit de beschikking over een uitgebreid en continu groeiend netwerk, dat zowel voor kandidaten als opdrachtgevers van grote meerwaarde is.

In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Executive Search Consultant op het terrein van het openbaar bestuur.

Functie

Bij PublicSpirit werken een tiental consultants. Iedere consultant wordt ondersteund door een projectassistent en een researchconsultant, zodat de consultant zich gericht kan bezighouden met de inhoud van het vak: het onderhouden van het netwerk, contacten met opdrachtgevers, het zoeken naar geschikte kandidaten en acquisitie. Het team van PublicSpirit bestaat uit circa 16 personen. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort, maar opdrachten voeren wij uit door het hele land.

De cultuur binnen PublicSpirit laat zich kenmerken als positief, open, laagdrempelig en direct. Een zogenoemde no-nonsense-cultuur: gericht op de wensen van de opdrachtgever bij het vinden van de goede kandidaten.

Senior consultants bij PublicSpirit krijgen veel ruimte en doen hun werk met een grote mate van zelfstandigheid. De bedrijfscultuur is zakelijk, waarbij er tegelijk ruimte is voor informelere omgang met elkaar. De communicatie is direct. ‘Zelfstandig’, ‘betrokken bij de publieke zaak’ en ‘initiatiefrijk’ zijn woorden die typerend zijn voor onze werkwijze. Proactiviteit in combinatie met een hands-onmentaliteit vormt de kernkwaliteit.

Functie eisen

Wij zoeken een Executive Search Consultant op het terrein van het openbaar bestuur met bewezen wervings- en selectie-ervaring, die:
– bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in het publieke domein;
– op strategisch niveau gesprekspartner kan zijn voor opdrachtgevers;
– snapt wat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening betekent;
– ervaring heeft binnen een commerciële organisatie;
– academisch werk- en denkniveau heeft.

U hebt een sterke ‘drive’ voor de publieke zaak en een oprechte interesse in organisaties en mensen. U bent in elk gesprek nieuwsgierig naar uw gesprekspartner. De kandidaat die wij zoeken is een doorzetter met een analytische blik en een positieve proactieve instelling en ziet volop kansen. U bent proces- en planmatig sterk. U heeft lef en durf om zelf een netwerk op te bouwen en haalt er voldoening uit om overtuigd offertetrajecten te winnen.

Inlichtingen

PublicSpirit kan u meer informatie verschaffen over deze functie. Bij inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Roel Wever, directeur, of Miriam Oosterwijk, senior consultant. Hebt u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij projectassistente Tineke Frederiks of Inge Kuipers. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (033) 44 59 132. U kunt uw vraag ook per e-mail aan ons voorleggen via info@publicspirit.nl.

Sollicitatie

Uw sollicitatie kunt u indienen via onze website (www.publicspirit.nl). Vanuit de vacature op de website kunt u solliciteren. U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen (ref.nr. 6948). Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging.

U wordt door ons geïnformeerd over het verloop van uw sollicitatie.

Direct solliciteren

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

PublicSpirit