Bestuur & Directie

De juiste bestuurder op tijd op de juiste plek

Een onvervulde positie op bestuurs- of directieniveau is niet wenselijk, zeker niet bij organisaties met een publieke taak. De vorming van beleid en van uitvoering mag immers niet stagneren. PublicSpirit heeft een groot netwerk van zogeheten ‘beslissers’ in het publieke domein en helpt organisaties daardoor snel en adequaat met de juiste invulling van vacatures op kritieke posities, zoals die van bestuurders, directeuren, raden van toezicht, CEO’s, griffiers en gemeentesecretarissen.

Search, werving & selectie en een bijzondere synergie

PublicSpirit is dé specialist op het gebied van search, werving en selectie van bestuur en directie. Daarbij houden wij altijd de samenhang in het oog. Organisaties die met ons in zee gaan profiteren van de synergie die ontstaat door onze interne kennis op het gebied van werving en selectie en de externe vragen inzake de arbeidsmarkt. Doordat PublicSpirit deel uitmaakt van BMC Advies zijn wij zeer betrokken bij relevante ontwikkelingen en vraagstukken in het publieke domein. Klantevaluaties onderstrepen de wezenlijke bijdrage van onze dienstverlening aan beoogde ontwikkelingen. PublicSpirit is aantoonbaar in staat om de duurzame verbinding tot stand brengen tussen de specifieke behoefte van organisaties en de best gekwalificeerde mensen.

Van begin tot eind zorgvuldig en transparant

De totale organisatie van de search, werving & selectie van bestuurders en directies in het publieke domein is bij PublicSpirit in goede handen. Wij hanteren een zorgvuldige procedure en tonen ons gedurende het gehele proces transparant. Iedere opdrachtgever heeft daarbij toegang tot ons grote netwerk. Onze ervaren consultants staan garant voor een specifieke selectie van de beste kandidaten.

PublicSpirit