Mobiliteitstraject Griffiers

< Terug naar Board- en managementdevelopment

Toekomstgericht profileren voor Griffiers

Griffiers zijn over het algemeen zeer tevreden met hun baan. De vrijheid die de griffier heeft, de contacten met mensen, de afwisselende omgeving; allemaal aantrekkelijke kanten van het vak. En de volgende carrièrestap die veel griffiers willen zetten is dan ook vaak: naar grotere gemeenten.

Toch is er ook leven na het griffiersvak. Zijn er andere interessante werelden om in te werken en te floreren? Denk aan banen buiten de overheid, zoals de semipublieke sector, in de bestuurlijke sfeer van onderwijs of zorg, bij adviesbureaus of wellicht een heel andere branche.

Om je te oriënteren en voor te bereiden op een volgende stap is door PublicSpirit en de Vereniging van Griffiers samen een individueel mobiliteitstraject ontwikkeld.

Dit coachtraject “Toekomstgericht profileren voor griffiers” bestaat uit coachingsgesprekken, aangevuld met het doen van een online loopbaanadviesonderzoek. Daarnaast zal er tussentijds contact zijn, bijvoorbeeld in het kader van een sollicitatieprocedure. Dat kan zijn online, via telefonisch overleg of ingelaste gesprekken, afhankelijk van de actuele situatie.

Voor meer informatie kunt u hier de flyer downloaden.

Voor een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Erik van Kooten of Carine Leemereise, telefoonnummer 033 4459050 of onderstaand formulier invullen.

Contactformulier Mobiliteitstraject Griffiers

Privacystatement