Bijeenkomst ‘Talent aan het woord’

Talent aan het woord: Dat is het thema van PublicSpirit voor 2018. Om een beeld te krijgen van de succesfactoren van talenten in hun loopbaan geven wij dit jaar het woord aan tien jonge succesvolle vrouwen en mannen die werkzaam zijn in de werkvelden waarvoor PublicSpirit zich inzet. Welke mensen maken al jong het verschil? Wat drijft hen; hoe realiseren ze hun ambities? Hoe gaan ze om met hun grote verantwoordelijkheden? Maandelijks presenteren we hun inspirerende verhalen op onze website.

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst ‘Talent aan het woord’ op 6 december a.s. waarin wij de afronding van de reeks interviews willen markeren.

Bijeenkomst voor directie, bestuur en toezichthouders
Donderdag 6 december 2018, 15.30-19.00 uur
Antropia, Driebergen

Download de uitnodiging

Sprekers

Twee inspirerende sprekers zullen tijdens deze bijeenkomst hun inzichten met u delen:

Luk Dewulf is auteur van het boek “Ik kies voor mijn talent”. Hij vertelt een enthousiasmerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. Wat is talent? Hoe herken je talent in je organisatie? Wat is het verschil tussen een gapbased en een strengthbased perspectief en hoe gaan die samen? Hoe kan je competenties en talenten met elkaar verbinden?

mr. Marjolein ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland. Marjolein kan bogen op 20 jaar ervaring binnen het werk- en onderzoeksgebied arbeidsmarkt vanuit diverse rollen op directieniveau. In haar functie analyseert zij trends en ontwikkelingen op  de arbeidsmarkt en onderhoudt zij nauwe contacten met zowel werkgevers- als werknemersorganisaties, de politiek en het bedrijfsleven. Zij neemt ons op inspirerende wijze mee in haar visie op de toekomst van mens en werk en het herkennen en leiding geven aan talent.

Tot slot geven wij het podium aan de door ons geïnterviewde talenten voor een ongetwijfeld sprankelende discussie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, waar wij graag uw ervaringen horen en met u van gedachten willen wisselen. We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@publicspirit.nl. Aanmelden kan tot 1 december. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Congrescentrum Antropia is goed bereikbaar met de auto en de trein (www.antropia.nl). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Mulder, te bereiken via 033 – 445 90 50.

Graag tot ziens op 6 december!

 

Met vriendelijke groet,

Roel Wever, directeur

Jetske Goudsmit, partner

PublicSpirit