Vacature PublicSpirit – projectassistent Werving & Selectie

Op dit moment hebben wij een vacature voor een enthousiaste, betrokken én flexibele projectassistent voor 32 – 36 uur per week. Als projectassistent ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom de werving-en-selectieopdrachten. Kortom: je bent de ‘spin in het web’, het eerste aanspreekpunt voor administratieve en praktische zaken die bij de procedures komen kijken. Word jij onze nieuwe collega?

“Deze baan is afwisselend en uitdagend! Ik kan écht zeggen dat ik op mijn plek zit. Ik werk voor twee consultants en samen zorgen wij ervoor dat de procedures lekker lopen."

PublicSpirit is hét bureau voor executive search, werving en selectie voor bestuurders, toezichthouders, directie en topkader in de volle breedte van de publieke sector. Ons team bestaat uit tien consultants, twee executive search consultants en zes projectassistenten, en ons kantoor staat in Amersfoort.

Op dit moment hebben wij een vacature voor een enthousiaste, betrokken én flexibele projectassistent voor 32 – 36 uur per week.

Geen dag hetzelfde
Deze baan is afwisselend en uitdagend! Ik kan écht zeggen dat ik op mijn plek zit. Ik werk voor twee consultants en samen zorgen wij ervoor dat de procedures lekker lopen. Ik spreek dagelijks een grote verscheidenheid aan mensen, zoals opdrachtgevers en kandidaten en overleg ook regelmatig met mijn collega’s in ons team van projectassistenten. Ons team is hecht en collegiaal; samenwerken en elkaar ondersteunen is vanzelfsprekend. Het is een administratieve baan, waarbij geen dag hetzelfde is! En wat ik ook belangrijk vind: er is alle ruimte om mijn eigen ideeën en suggesties in te brengen én uit te voeren. Ik ben benieuwd: word jij onze nieuwe collega?”

De functie
Als projectassistent ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom de werving-en-selectieopdrachten: je zorgt ervoor dat de procedures administratief goed en soepel verlopen. De werkzaamheden voer je in nauwe afstemming met de verantwoordelijke consultant uit. Als projectassistent bij PublicSpirit doe je onder meer het volgende:

  • plant de volledige procedure en bewaakt alle deadlines;
  • onderhoudt contacten met opdrachtgevers voor een goede afstemming;
  • nodigt kandidaten uit en plant selectiegesprekken in;
  • communiceert rondom de procedures richting de opdrachtgever en de kandidaten;
  • houdt de projectadministratie, klantgegevens en kandidatendossiers up-to-date.

Kortom: je bent de ‘spin in het web’, het eerste aanspreekpunt voor administratieve en praktische zaken die bij de procedures komen kijken. Natuurlijk hoort daar ook het afhandelen van telefoon en mail bij en het bijhouden van het klant- en kandidaatvolgsysteem Carerix!

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een zelfstandige, stressbestendige en integere dienstverlener ‘pur sang’, een organisatietalent met een oplossingsgericht vermogen. Je bent proactief, werkt zelfstandig en gestructureerd. Je kunt goed schakelen en kunt omgaan met ad-hoczaken. Je weet het overzicht te bewaren en gaat, vanzelfsprekend, vertrouwelijk om met alle informatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent accuraat. Je hebt ruimschoots ervaring met de MS Office-pakketten en Google en vindt snel je weg in informatiesystemen (o.a. Carerix).

Over de organisatie
PublicSpirit is onderdeel van BMC, hét adviesbureau voor de publieke sector. Bij BMC werken betrokken adviseurs dagelijks samen met gemeenten, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zorginstellingen aan opdrachten die het verschil maken. BMC onderscheidt zich door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. De maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen: de inwoner, de leerling en de cliënt. Betrokken bij elkaar, dát kenmerkt BMC: er wordt continu gewerkt aan maatschappelijke relevantie. BMC is, samen met Yacht, onderdeel van de Yacht Group. Yacht Group richt zich op het professionalssegment onder de vlag van Randstad Groep Nederland. BMC bestaat uit: zes domeinen (Bestuur & Bedrijfsvoering, Onderwijs & Jeugd, Sociaal Domein, Fysiek Domein, Woningcorporaties en Data & Dienstverlening) en PublicSpirit.

Dit bieden we jou
Zie onze infographic met alle highlights van onze arbeidsvoorwaarden. Wij werken hybride. Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.800 – € 3.500 bruto per maand.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karin Mulder (06) 83 26 68 74. Wil je meer weten over PublicSpirit? Kijk dan op de website: www.publicspirit.nl. Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar: info@publicspirit.nl.