Online workshops ‘Toekomstgericht profileren voor wethouders’ – start in najaar 2022

Hoe vaak krijg je als wethouder de kans om te reflecteren op je eigen kwaliteiten, competenties en gedrag? Kijken naar nu en naar wat je ermee kunt in de toekomst. PublicSpirit organiseert een reeks online workshops 'Toekomstgericht profileren voor wethouders'. In het najaar 2022 start de nieuwe serie.

Hoe vaak krijg je als wethouder de kans om te reflecteren op je eigen kwaliteiten, competenties en gedrag? Kijken naar nu en naar wat je ermee kunt in de toekomst.

Toekomstgericht profileren voor wethouders

Als wethouder weet je, hoe mooi de functie ook is, dat deze meestal tijdelijk is en soms ineens stopt. De brede bestuurlijke ervaring die je opdoet als wethouder, de contacten met mensen, de afwisselende omgeving; allemaal aantrekkelijke kanten van het vak. Maar ook regelmatig complex: veel ballen in de lucht houden, snel schakelen, belangen herkennen en afwegen, schakelen tussen cultuurverschillen et cetera. En weinig tijd om even stil te staan bij hoe je eigenlijk in je werk staat, hoe je over komt en waar je ontwikkelkansen liggen.

En aangezien er over een aantal maanden gemeenteraadsverkiezingen zijn en dat, gewenst of ongewenst, ook consequenties kan hebben voor jouw positie, is dit misschien wel hét moment om stil te staan bij je loopbaan.

PublicSpirit heeft een interactieve reeks van 4 online workshops ontwikkeld waarin je je samen met 5-7 collega-wethouders bewust wordt van je eigen professionele profiel en van de ontwikkelkansen die dit biedt. Op het gebied van competenties, gedrag, imago & reputatie en keuzes voor de toekomst.

Elke workshop wordt voorafgegaan door een digitale concrete voorbereidingsopdracht en afgerond met een werkopdracht. De reeks workshops wordt afgesloten door een persoonlijk adviesgesprek met de begeleider(s). In dit adviesgesprek bespreek je samen met hem/haar op basis van de verzamelde informatie en mogelijk nieuwe inzichten waar je ontwikkelkansen liggen.

Deze reeks workshops wordt verzorgd door Erik van Kooten MMC en/of mr. Carine Leemereise.

Data en tijdstippen
Najaar 2022, data volgen zsm.
Elke keer van 09.00 tot 10.00 uur op vrijdag.

Investering
De kosten bedragen € 950,-, exclusief btw.

Aanmelding en meer informatie
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Erik van Kooten of Carine Leemereise per e-mail: info@publicspirit.nl.
Of bel naar 033 – 445 9050.

Download hier de flyer ‘Toekomstgericht profileren voor wethouders’ als pdf-bestand.