< Over ons

drs. Patrick Beterams

Senior consultant

Patrick Beterams is als senior consultant sinds 2017 verbonden aan PublicSpirit met een focus op de volkshuisvesting en de zorg. In deze rol houdt hij zich bezig met de werving & selectie en carrièremanagement van directieleden, bestuurders, toezichthouders en strategische managementposities binnen de volkshuisvesting en zorg.

Patrick is zijn gehele loopbaan actief in de bemiddeling , werving & selectie en interim management binnen het publieke domein waarbij hij een groot netwerk heeft opgebouwd in de volkshuisvesting. Hij kan putten uit een brede ervaring die hij heeft opgedaan als manager, adviseur, coach en directeur. Zijn aanpak kenmerkt zich door bevlogenheid, loyaliteit en drive om voor zowel kandidaat als opdrachtgever de optimale kansen te creëren.

Als consultant is Patrick nieuwsgierig, betrouwbaar, persoonlijk en creatief. Met een zakelijke blik kan hij snel doordringen tot de kern en met de passende oplossing komen.

Patrick heeft een wetenschappelijke achtergrond in de Sociale Wetenschappen.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel