< Over ons

drs. Elsemieke van der Net

Senior Excecutive Search Consultant

Elsemieke van der Net is binnen PublicSpirit werkzaam als Senior Excecutive Search Consultant. In die rol houdt zij zich bezig met het (online) searchen en beoordelen van kandidaten voor functies in het gehele publieke domein. Zij zoekt contact met interessante kandidaten voor bestuur-en directiefuncties, toezichthoudende functies en overige managers en professionals.

Naast Search Consultant is zij binnen PublicSpirit werkzaam als Kwaliteitscoördinator en derhalve betrokken bij de ISO certificering van PublicSpirit en de implementatie van de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Haar hele leven is zij werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Na haar opleiding Economische Psychologie in Tilburg is zij gestart in het marktonderzoek. Al snel daarna maakte zij de overstap naar de commerciële dienstverlening in de kinderopvang en heeft daar jarenlang diverse managementfuncties vervuld. Binnen PublicSpirit heeft zij in 2007 de Executive search opgezet en verder uitgebouwd.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel