< Over ons

Annemieke Hoefakker

Senior consultant

Annemieke Hoefakker is werkzaam bij PublicSpirit als senior consultant. Haar carrière startte zij als professional op het vlak van werving & selectie. De afgelopen 20 jaar heeft Annemieke ruime ervaring opgedaan in het publiek-private-domein. Als zelfstandig communicatieadviseur, trainer & coach heeft zij opdrachten gedaan voor gemeenten, kennis- en onderwijsinstellingen en diverse economische ontwikkelingsmaatschappijen. Haar gesprekspartners zijn bestuurders, directeuren en programmamanagers.

Vanuit een optimistische kijk op zaak én mens gaat zij met vraagstukken, zowel strategisch als praktisch, accuraat en doeltreffend aan de slag. Hierbij heeft zij altijd oog voor de belangen van opdrachtgever én de kandidaat. Als persoon is zij betrokken, enthousiast en energiek.

Annemieke heeft marketingcommunicatie gestudeerd, aangevuld met diverse coachings- & trainersopleidingen.

(033) 445 9050
LinkedIn profiel